We’re all in this together

 

Vanaf het moment dat bij zijn vriendin kanker wordt ontdekt schrijft Geert in een blog zijn ervaringen van zich af. Hij schrijft over zijn emoties, ervaringen en de impact op relaties.

‘Laatst deelde één van mijn broers tijdens een goed gesprek dat hij niet te lang stil wilde staan bij zijn shit. ‘Want’, zo redeneerde hij: ‘Waar jij doorheen gaat is veel heftiger en ik wil niet zeuren over mijn kleine dingen’. Wat een held. Dat hij dit gewoon zo benoemd. En dat hij daarmee mij de kans geeft hem te laten weten hoe ik daarover denk. Wat het met mij doet. Dat shit met elkaar vergelijken bullshit is. Sowieso, ongeacht de situatie. Dat ook hij recht heeft op zijn verhaal. En dat mijn hart breekt als ik merk dat anderen hun shit achterhouden als ze mijn situatie kennen. Dat het verschrikkelijk is. Omdat je daarmee de eenzaamheid van jezelf en die van mij vergroot. Dus please, houd je niet in als je mij spreekt. Als we elkaar treffen wil weten wat er bij je leeft. Je pieken én je dalen. Als er dalen zijn wil ik mee kunnen leven. En als er nu alleen maar pieken zijn; laat me mee vieren. We’re all in this together.’

Lees meer blogs op MIND YOUR HOODIE  http://geerthidding.nl

Lees meer over module 4 over de impact van kanker op relaties op https://academiecrk.nl/module-4-coaching-kanker-en-relaties/

In de luwte Previous Post
De aarde als voorbeeld, dat is waar ik mee werk Next Post

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Bekijk ons privacybeleid

Sluiten